Stichting MaTimBa

het "Onderwijsadoptieplan"

foto-artikel-adoptieVeel kinderen die leven onder miserabele omstandigheden in de buitenwijk van Timboektoe, kunnen niet naar de kleuterschool die stichting MaTimBa in samenwerking met "Le Bon Samaritain" heeft opgericht. Om een kind naar school te laten gaan is namelijk schoolgeld en een schoolkostuum verplicht. Stichting MaTimBa wil 40 kinderen daarbij helpen en is gestart met het volgende initiatief, het "Onderwijsadoptieplan".


Via onze onderwijsadoptieplan kunt u aan de hand van kleine donaties ervoor zorgen dat deze kinderen wel naar school kunnen.

U kunt op de volgende manieren participeren/doneren:


card-d-identiteA: voor € 7,50 kan een kind worden ingeschreven

Klik op deze link en doneer nu éénmalig €7,50!kleding-en-kaartB: voor € 11,25 heeft een kind een schoolkostuum en een school ID-kaart

Klik op deze link en doneer nu éénmalig €11,25!

schoolgeldC: voor € 67,50 is het lesgeld voor een kind voor één jaar betaald (3 kwartalen)

Klik op deze link en dooneer nu éénmalig €67,50!

schoolD: voor € 86,25 is alles voor één kind voor één jaar betaald

Klik op deze link en doneer nu éénmalig €86,25!

Maandelijks bedragen kan ook. Voor € 7,25 per maand bent u donateur. Neemt u dan contact op met ons  en wij regelen dit voor u!

 


Alvast bedankt voor uw steun. Stuur ons een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we u een persoonlijk kunnen bedanken en tevens op de hoogte kunnen houden van deze actie.