Stichting MaTimBa

Doneren aan MaTimBa

collectStichting MaTimBa streeft naar duurzame ontwikkelingshulp waarbij de Toeareg nomaden uiteindelijk hun eigen inkomsten kunnen verwerven. Het uitgangspunt is klein starten en het overzichtelijk houden.

Onderwijs is een belangrijk middel om een bevolking zelfstandiger te maken. Daarom heeft MaTimBa in eerste instantie de bouw van de kleuterschool in Timboektoe gefinancierd. Donaties zijn dit najaar gebruikt voor noodhulp in de vorm van voedselhulp voor vluchtelingen uit Timboektoe. Zodra de veiligheidssituatie in Mali het toelaat, zullen we een nieuw project starten.

Stichting MaTimBa heeft geen betaalde krachten in dienst. Daarom maken wij heel weinig overheadkosten en komt elke euro terecht waar hij wezen moet.
Stichting MaTimBa is als goed doel aangemerkt door het ANBI.  Een gift is dus aftrekbaar voor de belasting. Dankzij uw steun kan MaTimBa verder.
We zijn blij met iedere bijdrage!

U kunt ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.sturen als u maandelijks Stichting MaTimBa wilt steunen. Voor een eenmalige donatie kunt u op één van de onderstaande links klikken om te doneren. Wij waarderen elk bedrag!

Hartelijk dank voor je donatie!