Stichting MaTimBa

Nieuws

“Een nuttige reis om nooit te vergeten!”

Bezoek Mali 27 februari  t/m 4 maart

Eén keer in het jaar probeert stichting MaTimBa een bezoek af te leggen aan het project in Mali, Timboektoe. Meestal gaat Helga de voorzitter. Dit keer is zij niet in haar eentje gegaan maar met het hele bestuur. Dit is natuurlijk een hele belevenis geweest, met name voor Astrid en Georgette want voor hen was het de eerste keer dat zij gingen kennismaken met Mali.
Helaas konden we ook dit jaar niet naar Timboektoe toe, maar we hebben wel aldaar onze partner pasteur Bouya, voorzitter van “Le bon Samaritain” ontmoet, evenals de ambassadeur van Nederland en een paar mooie steden zoals Ségou en Djenné kunnen bezoeken.

Lees meer...

Met de kracht van de zon

zonnepanelenZonnepanelen voor de moestuin zijn aangelegd. Dank aan het solidariteitsfonds Keizersgracht. Nu hoeven ze geen diesel pomp meer te gebruiken voor het oppompen van het water.

Nieuwe acties

MaTimBa blijft actief in het organiseren van nieuwe acties voor de school in Timboektoe. de-kinderen-zwaaienZo loopt de actie ”Adopteer een schoolkind” nog steeds en daarvoor kunt u zich aanmelden. Daarnaast zijn we op zoek naar nieuwe acties/initiatieven en misschien kunt u ons daarbij helpen. Bijvoorbeeld een gezellige fancy fair-avond houden thuis of een inzamelingsactie op een school of een kofferbak-sale.
Wij zijn in voor verschillende (originele) initiatieven, groot en klein!

Abonneer je op onze nieuwsbrief!