Stichting MaTimBa

Nieuws

Renovatie en het vervolg


De renovatie is afgerond en dat betekent dat ook het speel- en leermateriaal dat nog bij Olga (oud-penningmeester)  lag opgeslagen, nu eindelijk naar Mali verstuurd kan worden. Gelukkig  kunnen nu zes grote koffers met een container mee naar Senegal. Daar vandaan zal het worden vervoerd naar Mali, Bamako en vervolgens naar Timboektoe.renovatie school

Het materiaal moet nog een hele reis maken maar alle mensen die nu meewerken om het daar te krijgen, zijn een grote steun voor MaTimBa, allemaal toppers. Zoals de mensen die vrijwillig hun koffer aan MaTimBa hebben gedoneerd, de Senegalesen die het materiaal helpen vervoeren naar Mali, etc..

Daarnaast wil ik alle fondsen die ons in de afgelopen tijd met flinke bedragen hebben ondersteund bedanken. Dankzij het geld dat er via de fondsen is binnengekomen, kunnen we de leerkrachten en het eten op de school blijven betalen.

Bovendien, groot nieuws, we kunnen een bus aanschaffen. Daarover zal in onze volgende nieuwsbrief uitgebreider op in worden gegaan.

Abonneer je op onze nieuwsbrief!