Stichting MaTimBa

Nieuws

MaTimBa's (kindvriendelijke) BBQ! – 5 juli

bbqOp zondag 5 juli van 16:00 tot 19:00 uur organiseren we een benefietbarbecue. Het wordt een gezellig samenzijn in het Amsterdamse bos. Op het menu staat onder anderen;
  • Diverse soorten vlees (maar wij houden natuurlijk ook rekening met de vegetariërs. Geef dit dus door bij je aanmelding, ook indien je halal eet)
  • Koude couscoussalade met vegetarische saus
  • Helga’s beroemde eiersalade
  • Voor ice tea en limonade wordt gezorgd (Alcoholische dranken dienen mensen desgewenst zelf mee te nemen)


Locatie
De precieze locatie zal zijn de speelweide naast het bezoekerscentrum.

Volg hiervoor de Bosbaanweg – een zijweg van de Amstelveenseweg - en sla ná de fietsenverhuur en het klimpark, maar vóór het bezoekerscentrum linksaf het fietspad op. Uw auto kunt u gratis parkeren op de parkeerplaats op de kop van de Bosbaan.

Aanmelden

Wij vragen 10 euro per persoon, waarvan een deel ten goede zal komen aan de exploitatiekosten van onze school. Via onderstaande links kun je doneren en meteen aangeven met hoeveel je komt.

Voor één persoon
Voor twee personen
Voor drie personen
Voor vier personen
Voor vijf personen
Voor zes personen

Als je met meer dan 6 personen komt, stuur ons dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook als je speciale wensen hebt wat betreft het eten of drinken. Wij nemen contact met je op voor de verdere afhandeling.

Eet smakelijk alvast!

Abonneer je op onze nieuwsbrief!